Beste App Å Lytte Til Lydbøker // good2cuwindows.com
India Nz T20 | Lord Shiva-bønn På Hindi | Grå Teksturert Flisebad | Cristiano Ronaldo Legacy Private Edition | Everybody Backstreet Dance | At & T Utvidbar Trådløs Telefon | Sf4 Polar Or Nonpolar | Begrepet Suffrage Betyr

SLIK BRUKER DU LYDBOK-APPEN PÅ ANDROID Lydbokforlaget.

Typiske situasjoner der mange velger å lytte til lydbok er når man går tur, kjører bil, vasker huset, lager mat eller koser seg med håndarbeid. Ifølge Håkon Håvik, administrerende direktør hos Storytel, og Charlotte Skjold, webredaktør hos, er lydbøker populært i alle aldersgrupper, men de merker at stadig flere eldre og pensjonister skaffer seg lydbøker. NY APP: Ordflyt er Cappelen Damms streaming- og nedlastningstjeneste for lydbøker. Denne uka lanserte de en ny app, som gjør det enklere å lytte til lydbøker på mobil og iPod. Vis mer.

For at du enklere skal kunne høre lydbøker hvor du vil, når du vil, har vi utviklet en app du kan bruke når du vil høre lydbøker på din smarttelefon eller ditt nettbrett. Slik finner du lydbok-appen: Søk etter «lydbok» i Google Play, og last den ned. Appen er gratis. Slik kommer du i gang: For å bruke appen, må du ha en bruker-konto påmed brukernavn og passord. Lytting til lydbøker styrker språkforståelsen og. er at mange eldre har lært seg å bruke smartphonen og kan også lytte til lydbøker via. Her er de 15 beste bøkene fra de siste ti. Den beste podcast app og podcast spiller for å finne, lagre, laste ned og lytte til dine favoritt podcaster, FM, radio og lydbøker. Castbox er en enkel å bruke podcast spiller for podcast-elskere, og tilbyr en ren layout og et grensesnitt det er lett å navigere i. Hvis du er en fan av lydbøker, har du sikkert tenkt på å lytte til dem på iPhone og iPad. Mobile enheter som kjører iOS, har mange verktøy for å lytte til lydbøker, det beste vi forteller om i dag.Lydbøker blir stadig mer populære i det siste. På grunn av de høye belegget moderne mennesker. Storytel lar deg enkelt få tilgang til tusenvis av lydbøker og e-bøker fra din mobil. Lytt og les ubegrenset for 179 kr per måned. Prøv gratis i 14 dager!

Hvis man forsøker å låne boka dagen etter får man igjen mulighet til å reservere den. Hvordan bruker jeg appen Lydhør? Med appen Lydhør kan du lytte til lydbøker på mobil eller nettbrett. Du kan søke etter bøker og låne direkte i Lydhør. Vi anbefaler at du laster ned bøkene. Lydhør finner du i App. Hvilken løsning som fungerer best for deg kommer antakelig an på hvor mange lydbøker du hører i måneden. Er du storforbruker er en løsning som lar deg strømme, eller en tjeneste som gir deg en bok eller to i måneden til en lav pris gjerne det beste. Om du bare av og til hører en lydbok, er det kanskje best å kjøpe lydbøker enkeltvis. Med Storytel får du et helt bibliotek direkte i mobiltelefonen din. Velg blant tusenvis av lydbøker og e-bøker på norsk, svensk og engelsk. Prøv 14 dager gratis! Last ned bøker offline, velg godnatthistorier til barna, eller prøv en bok du ikke engang visste at du hadde lyst til å lese. Helt enkelt den beste bokopplevelsen du kan få! Skaff deg lydbøker i Bøker-appen på iPhone, iPad eller iPod touch. Hvis du har logget på Apple Music på displaypanelet i bilen, kan du logge av der. Alternativt kan du åpne Musikk-appen på en annen enhet, gå til Til deg, trykke på profilbildet ditt øverst og deretter bla ned til enhetene dine og fjerne bilen din for å. Storytel støtter kun mobil eller nettbrett. Vi kan ikke lytte til Storytel-lydbøker på PC og det mener vi er en stor ulempe. Det finnes riktignok en Storytel-app for Windows 10, men den gir deg kun en oversikt over lydbøker og ikke mulighet til å lytte til bøkene. Priser..

For å lytte til lydbøker på iPhone og iPad trenger du bare å laste ned EBOK.NO-appen. Appen vår er gratis, og alle bøkene dine vil lagres i denne, også de som er kjøpt på nettsiden vår. Appen finner du HER, eller du kan hente den ved å åpne App Store på din iPad eller iPhone. Du kan velge dine to gratis lydbøker fra Audible er listen over bestselgere eller New York Times bestselgere listen. Eller du kan gi akt på våre anbefalinger av 10 populære bk. Hvis du vil lytte til lydbøker på CD, bør du skaffe en DAISY-spiller. CD-er får du gratis tilsendt i posten av oss. Nyere DAISY-spillere kan kobles til Internett og gir mulighet til å strømme eller laste ned lydbøker. DAISY-spillere er spesielt tilpasset synshemmede og er enkle å bruke. Spillerne gir mange muligheter for avspilling.

Slik får du lydbok på mobilen

Hvordan lytte til lydbøker på iPhone og iPad.

Vi har et stort utvalg av lydbøker på nett, både på norsk og engelsk. Velg mellom de mest populære titlene og sjangrene! Se mer og kjøp online i dag.

Pixie Cuts For Kvinner Over 70 År
Adidas Traxion Premier Crew Socks
18 Tommers Dreadlocks
Michaels Craft Supplies
Gjentagende Sår Hals På Den Ene Siden
Hobby Lobby Big Garn
Google Developer Stickers
Wrights Twill Tape
Samsung A7 50
Jumper Cashmere-gensere
Roland Rd 1000 Til Salgs
Ring Varslingsapp
34,5 Tommer I Cm
Toyota Mid Suv
Ali Fazal I 3 Idiots Scene
Ralph Lauren Store Og Høye Jakker
Uk Basketball Schedule 2018
E85 Race Gas
Tunge Uteplanter
Søknad Syk La Engelsk
Regler For Pausetid
Dkny Liza Bag
Sukkermelk Dessert Bar
Honor 10 Lite Batteritest
Beste Budsjettferier
Adidas Cloudfoam Advantage Men's
Brun Sukker Chilipulver Kylling
India VM 2015 Scorekort
Bikini-topp I Brystet
8 And A Half Stone In Kg
Prikkende Sensasjon I Hjernen
Master Lock Hengelås Bluetooth Lock
Andy Ellen Show
Funky Håndmalte Barkrakker
Giant White Teddy Bear
Rådgivningsdato For Ipu 2018
Dior Haute Couture 2019
Travis Scott Nike Dunk
For God Kolesterolmat
Rettsmidler For Ikke Å Sove Om Natten
/
sitemap 0
sitemap 1
sitemap 2
sitemap 3
sitemap 4
sitemap 5
sitemap 6
sitemap 7
sitemap 8
sitemap 9
sitemap 10
sitemap 11
sitemap 12
sitemap 13
sitemap 14