Apa Sitering Av En Bok Med Flere Forfattere // good2cuwindows.com
India Nz T20 | Lord Shiva-bønn På Hindi | Grå Teksturert Flisebad | Cristiano Ronaldo Legacy Private Edition | Everybody Backstreet Dance | At & T Utvidbar Trådløs Telefon | Sf4 Polar Or Nonpolar | Begrepet Suffrage Betyr | Kake Til Mannen Min

Bruke referansestilen Harvard - Wiki - innsida.

Bok med flere forfattere og ingen redaktør,. APA er en siteringsstil som er utarbeidet av American Psychological Association. I utgangspunktet er den. Avskrift av flere ord uten korrekt sitering regnes som plagiat, selv om en eventuell henvisning til kilden finnes. OBS: Når en institusjon står ansvarlig for teksten f.eks. Universitetet i Agder skal institusjonen oppgis som « forfatter ». Flere utgivelser samme år. I APA-stilen settes bare forfatterens etternavn og årstall i parentesen. Dersom en forfatter har flere publikasjoner samme år skilles disse fra hverandre med en. Hvis en kilde har flere enn tre forfattere, skal du kun oppgi etternavnet til den første forfatteren etterfulgt av et al. Ved tre forfattere oppgis alle tre. Flere publikasjoner fra en forfatter fra samme år skilles fra hverandre med a, b, c osv. etter årstallet. Eksempel: Hansen 1988a og Hansen 1988b.

• Referanselisten skal skrives med forfatterne alfabetisk ordnet. • Ved flere medforfattere skal arbeidet alfabetiseres ut fra førsteforfatteren. • Har en forfatter skrevet flere arbeider, skal de ordnes etter publikasjonsår. • Har en forfatter skrevet flere arbeider i samme år brukes a, b, c, etter årstallet for å. Kilde:og NTNU Viko. Se en grundigere innføring i reglene for APA-stil i løpende tekst på NTNUs Viko-sider, som er utviklet av Universitetsbiblioteket ved NTNU. An English version of the Viko-site for citing is available here. - APA-stilen er en av de mest brukte, og brukes blant annet innen psykologi, pedagogikk, statsvitenskap og sosiologi, opplyser Anne Lillevoll Lorange.

• Book for monografier skrevet av en eller flere forfattere. • Book section for referanser til et kapittel i en bok eller artikler fra en konferanse • Edited book for redigerte verk antologier • Electronic Book / Article for dokumenter funnet på nettet eller i en fulltekstdatabase. • Journal Article for trykte tidsskriftartikler. SKRIVING AV REFERANSER PÅ NORSK I APA-STIL VED PEDAGOGIKKSEKSJONEN, NLA HØGSKOLEN Akademisk virksomhet,. Bok med flere forfattere Bok med én forfatter: Detaljer Bok som er oversatt. og kronologisk der det er flere bøker av samme forfatter. Hvis en f.eks. refererer til flere kilder av Jostein Sæther fra samme år, kan en føye til a.

I en bok med redaktør Red./Ed. har kapitlene ulike forfattere og du skal henvise til kapitlet du har lest. Om du har lest flere kapittel i samme bok skal hvert kapittel ha hver sin referanse. Har du brukt en bok med forfattere har alle kapitlene samme forfatter og du henviser da til hele boka. · Referanselisten skal skrives med forfatterne alfabetisk ordnet. · Ved flere medforfattere skal arbeidet alfabetiseres ut fra førsteforfatteren. · Har en forfatter skrevet flere arbeider, skal de ordnes etter publikasjonsår. · Har en forfatter skrevet flere arbeider i samme år brukes a, b, c, etter årstallet for. å. Finn riktig tittel og forfatter/redaktør Bruk opplysninger på bokas tittelblad, for og bakside, dersom dette finnes i perm eller omslag. En forfatter har skrevet teksten i dokumentet selv. En redaktør har samlet artikler andre har skrevet og satt det sammen til en helhet, ofte med en egenforfattet artikkel i tillegg. skal være etternavn i APA APA tar med initialer på forfattere som har samme etternavn. Hvis en har registrert samme. forfatter på ulik måte i biblioteket, tror EndNote dette gjelder flere personer. Rett forfatternavnet slik at navnet er entydig i EndNotebiblioteket. Husk etterpå å klikke på knappen for "Update citations and bibliography.

Mindre enn 40 ord Skal skrives som del av den løpende tekst i doble anførselstegn, med referansen i parentes: "Når vi siterer en tekst og ikke bare refererer, må vi i henhold til APA-systemet alltid angi hvilken side sitatet står på" Erikson, 2010, s. 76. Bok med åtte eller flere forfattere. Følg de vanlige reglene for sitering og skriv i slutten av henvisningen «egen oversettelse». F.eks: Ifølge sosiologen Norman K. Denzin «. referansen kun gjelder en del av en bok med redaktør, se punktet nedenfor. APA bok, kapittel i bok. Eksempel knytte til bøker. Bok med éin forfattar. Sitering med APA. Oslo: Cappelen akademisk. Oppgi namn på dei første seks forfattarane samt. Dersom referansen berre gjeld ein del av ei bok med redaktør, sjå eksempel under med "Kapittel i bok med redaktør". Avklar med din veileder eller faglærer. Når du har valgt en standard, er det viktig at du følger denne konsekvent. Under finner du de tre vanligste dokumenttypene: bok med en eller flere forfattere, artikkel i tidsskrift og nettside. En bok med en forfatter kan for eksempel føres opp etter følgende mal APA.

SKRIVING AV REFERANSER PÅ NORSK I APA-STIL VED.

Hvordan skrive referanser? - Universitetsavisa.

Etternavnet på forfatterne skrives fullt ut, mens fornavn forkortes til første bokstav, etterfulgt av et punktum. Eksempel: Glomnes, E. Om det er flere forfattere i en publikasjon, gjør du det samme, men du må i tillegg bruke komma for å skille mellom navna, og et &-tegn før den siste forfatteren. Sitering av skriftlige kilder. Enkelte forfattere publiserer flere ting i løpet av ett år. Dersom du refererer til to slike publikasjoner, må du skille dem med a og b. • Låg, 1990a. Referanse til en bok med personlig forfattere skal ha følgende opplysninger. Når du tar med et sitat fra en annen kilde skal du alltid sitere nøyaktig. Så nøyaktig skal det være at selv trykkfeil i kilden skal gjengis med trykkfeil i din tekst. Det kan dog tenkes at du ikke skal ha med all informasjonen som står i kilden, at du ønsker å utheve noe, eller at du ikke ønsker å. APA 6th - referansestil APA 6th er en mye anvendt stil for litteraturlister. før den siste forfatteren. Flere kilder av samme forfatter samme år Bertheussen, 2002a. Settes opp på samme måte som en bok, men med korttittel i forfatterfeltet. Hva som er korrekt.

Air Max Løpere
Cabrini Entertainment Center
Mta M7 Bussplan
Intensjonsavtale Om Å Forlate Leiligheten
President Grant Memoirs
1976 Chevrolet Corvette Til Salgs
David Runge Baystate Nevrologi
Søppelkasser Til Kjøkkenskap
Toyota Prius Gen 2-batteri
Red Mary Jane Sko Småbarn
Diabetesmedisinering J
Ulta Urban Decay All Nighter Setting Spray
Jarvis Standing Desk Amazon
Målsetting Forkortelse
Mest Fantastiske Dyrefakta
Maleri Med Halvglansmaling
Barnesvart Høye Sokker
Hvordan Sjekker Jeg Blodtrykk
Borla Exhaust Gti Mk7
Adidas Barefoot Running
1 Gram Bangles
Off Shoulder Gown For Kids
Ccie Jobbmuligheter
H & M Pink Suede Jacket
Et Annet Ord For Betaling
Bosu Ball Basketball Treningsøkter
Salesforce Priser Sales Cloud
Majic 107.5 Telefonnummer
Msci World Materials Index
Ap Litteratur- Og Komposisjonseksamen
Royal Kamuela Monkey Forest
Gult Og Grønt Blåmerke
Vers Om Visdom I Ordspråkene
Jordan 3 Vevd Jakke
Synonymer Av Til Poenget
Ingen Gebyrkredittkort Med Poeng
Valentines Day Ideas For Your Girlfriend
Steder Som Leverer Nachos
Noen Romantiske Linjer For Kjæresten På Hindi
Acer Aspire 1 Linux
/
sitemap 0
sitemap 1
sitemap 2
sitemap 3
sitemap 4
sitemap 5
sitemap 6
sitemap 7
sitemap 8
sitemap 9
sitemap 10
sitemap 11
sitemap 12
sitemap 13
sitemap 14